VOLTTIPÄIVÄT 2021 HELSINKI

 

 

Tervetuloa vuoden 2021 Volttipäiville Helsinkiin.

 

Volttipäivät pidetään 30.7-1.8.2021.

 

Tapahtumia on perjantaista alkaen ja monenlaisia. Niitä on perheille, nuorille, ay-aktiiveille ja eläkeläisille.

Päätapahtumapaikka on uusittu Sokos Hotel Presidentti. Huoneita on varattu jo perjantaista lähtien ja lauantaina odotamme lisää vieraita. Hotellin juhlakerros on varattu meidän käyttöömme lauantai-iltana.

VOLTTIPÄIVÄ SIVUT

 

 

Perjantai illalla kello 19.00 lähtee Royal Line Oy kaksi alusta risteilylle Helsingin edustan saaristoon. Matkalla nautimme illallisen laivan saaristolaispöydästä. Tule nauttimaan maukkaasta ruoasta, kauniista saaristolais maisemista ja hyvästä seurasta. Lähtö- ja paluupaikkana on Kauppatori. Aluksina on m/s Natalia ja m/s King. Mukaan mahtuu 190 henkilöä. Osasto 049 kiintiö paikoista on alustavasti 90 paikkaa. Risteily on ilmainen jäsenille ja avec kustantaa 25 €. Risteily on tarkoitettu aikuisille. Vahvistamme varauksen ja laitamme avec laskun kesäkuussa. Ilmoita varauksen yhteydessä minkä osaston jäsen olet.

Volttipäivien asiaosuus on lauantain päivällä. Hotellin tilausravintola Adjutantti on varattu kello 12-16 meille. Suunnitelussa on keskustelu tilaisuus ja ohessa salaatti buffetti. Myös eläkeläistilaisuus on työn alla. Tilaisuus on ilmainen.

Volttipäivien urheiluosio on keilailua. Talin keilahallissa otellaa Sähköliiton mestaruuksista. Osallistu omilla tai hallin välineillä. Keilailu alkaa kello 12.00. Kaikentasoiset keilaajat tulkaa mukaan. Ilmoittaudu sähköpostilla. Ilmoita varauksen yhteydessä minkä osaston jäsen olet. Osaston jäsenille tilaisuus on ilmainen.

volttipaivat2020@gmail.com

Kahvitarjoilu.

Lisätietoa keilailusta antaa Kari Nurmi 0400959590

Iltajuhla kello 19.00

Hotel Presidentin Sylvi ja Presidentti salit on varattu meille kokonaan. Ilta sisältää vähän asiaa ja paljon viihdettä. Alkupuheiden jälkeen nautimme Relanderin Amerikka-buffet illallisen.

Illan isäntänä toimii Henkka Lindeman. Musiikista vastaa Vasamassa esitelty Casey Bloom bändi. Illan ohjelmassa on myös stand up koomikko XL Sami.

Osasto 049 kiintiö on toistaiseksi 100 henkilöä. Osasto maksaa jäsenien illalliskortin ja avecin hinta on 25€. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannatta varata paikka ajoissa.

Varaukset on tehtävä sähköpostilla. Vahvistamme varauksen ja laitamme avec laskun kesäkuussa. Ilmoita varauksen yhteydessä minkä osaston jäsen olet.


volttipaivat2020@gmail.com

 

Lisätietoa

Helsingin Sähköalantyöntekijät ry

VOLTTIPÄIVÄ SIVUSTO

 

Martti Lindfors
puh. 050 4304313

Petri Samiola
puh. 045 2140344

 

Juha Alatalo

puh. 040 3006193