Nuuksion perhetapahtuma

Helsingin Sähköalantyöntekijät ry järjestää liikunnallisen perhetapahtuman 8.6.2019 Nuuksion kansallispuiston länsipuolella Siikarannassa.

MOOSE ACTIVITES ohjelmapalvelutalo on järjestänyt kokoperheelle toimintaa aamu kello 9.00 lähtien. Ole ajoissa paikalla.

Sup lautakokeilua, melontaa ja kumilauttaretkiä Siikajärvellä. Geo-kätkeilyä, kickbike retkiä ja frisbeegolfia. Pihapelejä perheen pienimmille.  Opastettuja patikkaretkiä Nuuksion kansallispuistoon sekä lasten luontoretki.

Laavu sekä Kota ympäristöineen klo 9.30 - 12.00 on osaston käytössä.

Kahvia, mehua, eväsleipiä ja grillimakkaraa tulien äärellä.

Buffet lounas Hotelli Nuuksion tuvassa 11.30-13.30


Tapahtuma paikka on Hotelli Nuuksio Siikaranta Naruportintie 68 02860 Espoo

Paikkoja on rajoitetusti, niin ilmoittaudu nopeasti. Kerro myös monta lasta/aikuista tulee buffet ruokailuun. Ruokailu tapahtuu porrastettuna, suuren osanotto määrän vuoksi. Jos aiot osallistua vesiurheiluun tai retkeilyyn muista sopiva varustus.

Ilmoittautumiset sähköpostiin perhetapahtuma@osasto049.fi

Lisätietoa osaston sivuilta https://www.osasto049.fi/  ja puhelimesta 050 3604313


Ajo-ohje Helsingin suunnasta: nouse Turun moottoritieltä liittymästä (NUPURI, ÄMMÄSSUO) Nupurin tielle (ns. vanhalle Turuntielle) ja jatka Veikkolan suuntaan. Nupurin tieltä käännyt Siikajärventielle (SIIKAJÄRVI), jolta käännyt vasemmalle Naruportintielle (SIIKARANTA 2 km). Vanhalla Turun tiellä opastus Siikarantaan.

Turun suunnasta: nouse Turun moottoritieltä liittymästä (VEIKKOLA) jatka Veikkolan liikenneympyrästä BEMBÖLEN suuntaan Nupurin tielle (ns. vanhalle Turuntielle ja Helsingin suuntaan). Nupurin tieltä käännyt Siikajärventielle (SIIKAJÄRVI), jolta käännyt vasemmalle Naruportintielle (SIIKARANTA 2 km). Vanhalla Turun tiellä opastus Siikarantaan.

Huom. Navigaattorissa paikkakunta on Kirkkonummi.

Julkinen liikenne

Helsingin rautatieasemalta E, A tai U-junalla Leppävaaran asemalle, josta vaihto bussiin 238T tai 238KT. www.reittiopas.fi

Tervetuloa viettämään yhteistä päivää perheiden ja ystävien kanssa

Helsingin Sähköalantyöntekijät Ry

Helsingin Sähköalantyöntekijät ry järjesti 8.6.2019 liikunnallisen perhetapahtuman Nuuksion Siikarannassa.
Sup-lautojakin sai kokeilla
Kanootti vesille
Kicbikepiste
Jousiammuntaa
Laavulla makkaraa ym
Lapsille puhallusputki ammuntaa